(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Strouhaná dýně na zimu do buchet i na polévku adt

Potřebné ingredience
Dýně
Postup přípravy
Dýni oloupeme, z dýně zbavíme měkké dužiny i s jádry a nástrouháme
Plníme do sklenic a sterilujeme asi 30-40 minut při teplotě 70 - 75 °C a vypneme hrnec a necháme to dojít.
Plníme do sklenic a sterilujeme asi 30-40 minut při teplotě 70 - 75 °C a vypneme hrnec a necháme to dojít.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

ondraha
(upraveno)
27. 9. 2012, 10:26
Dobrý den, chystám se vyzkoušet Váš recept. Ráda bych to pak použila na dýňové zelí. Není to moc "rozblemcané"?
Napadlo mě přidat do skleniček třeba trochu octa. Nemáte s tím zkušenosti? Děkuji ,Katka H.


nahlásit